Miksi jotkut lähettää kuvia 🍆staan PYYTÄMÄTTÄ?!?

86 t. näkymät93

  Miksi jotkut lähettävät pyytämättä kuviaan sukuelimistään? Tässä videolla otamme asiasta selvää.

  Tämä video on osa Ylen Luuserit-kampanjaa, joka pohjautuu Luuserit-draamasarjaan nuorten poikien vaikeista tilanteista rakkaudessa. Kampanjassa käsitellään penistä, seksiä, pornoa ja sitä, kuinka vaikeaa välillä on ilmaista omia tunteita.

  Ota -sarja haltuun Areenassa:
  link.yle.fi/JUF

  Mietityttääkö jokin?
  Poikien Puhelin on auttava puhelin- ja verkkopalvelu pojille ja nuorille miehille. Päivystämme arki-iltapäivisin ilmaisnumerossa 0800 94884 sekä chatissa osoitteessa www.poikienpuhelin.fi.

  Seuraa PP:n tubekanavaa: fiblock.info/green/0m2...

  Väestöliiton nuorten palvelut, Hyvä kysymys -palsta: www.hyvakysymys.fi/nuortenvaestoliitto

  Sekasin-Discord, matalan kynnyksen keskustelua:
  discord.gg/sekasin

  Sexpon nettineuvonta, heitä kysymys seksiin liittyen:
  sexpo.fi/neuvonta/nettineuvonta/

  Julkaistu 8 kuukautta sitten

  Kommentteja

  1. Paulin Pelivideot

   Oletko juuri sinä saanut/lähettänyt kuvia sukuelimestäsi? Luuserit Areenassa: link.yle.fi/JUF

   1. MrBanaanipommi

    @Archer :DDd hätäne

   2. Archer

    Sillon joskus kun oli tinderi yms. niin aina jos keskustelussa laitto dickpickin tai kysy saako laittaa niin poistin/estin kyseisen ihmisen heti, kertoo paljon mitä siellä korvienvälissä liikkuu jos ensimmäisenä haluaa lähettää kyrvästään kuvia/saada jotain tissikuvia yms.

   3. Oñi ooo

    Kuka vittu lähettää

   4. Sulo Matti

    En

   5. MrBanaanipommi

    @Roni älä hujjaa

  2. Wattson

   Boomer ne snapchat viestit sa tallennettua siten että painaa sitä viestiä :D

  3. Henrik

   😂 Vai meet sä Pauli nyt harrastamaan "valokuvausta" 🤣🤣

  4. Pi**a _Kos

   Aikoinaan instan puolella (usein miehet) halusivat alottaa juttelun normaalisti kyselemällä "miten menee" yms. Tottakai joka kerta juttelu pääty siihen, että pakottavasti halusivat takaisin nudeja...🙄 jotenki sairasta aatella, että tällöin olin joku 13-15 v. Ja oli ihan aikuisia miehiä kyseessä jotka olivat puutteessa...

  5. ri ri

   Lähettäkää niitä kuvia vaan jos on molemminpuolinen suostumus 👍 Jokainen mieshenkilö jolta kysymättä on kuva tullu on blokattu ja jatkossakin blokataan. Ei ole vaikea juttu käsittää, miehet, tsempatkaa nyt.

  6. OSENI DANIEL

   Kiitos @jonahwellkeys, hän teki erinomaisen työn palauttamalla hakkeroivan sähköpostini ja todellakin hän on paras hakkeroinnissa

  7. Fiilis1

   Dickpic on miehen käyntikortti.

  8. PerusBersuErkki

   Naiset ottakaa yhteyttä

  9. HarjaHurja

   Jotenki ite veikkaan et jos joku haluu nähä tollasii kuvii ni niitä kyllä netistä löytyy

  10. Enna Ojala

   5:14 is this personal attack or something 😂 ei minulta tuollaista sovi odottaa

  11. Glyxis

   Olisihan se lähettäjälle kyllä melkoinen jackpot jos vastaanottaja tyty onkin se haluamansa tuhmeliini. Harmi vain että 99,9% naisista ei ole. He kun eivät biologisesti/geneettisesti yleensä omaa samanlaista seksuaalista libidoa kuten miehet. Nykynaisissa (ja ylipäätään nykymaailmassa) onkin usein se vika että pelkkä katseleminenkin on jo "seksuaalista häirintää" ja oksettavaa. Miehet taas eivät ikinä käyttäisi moisia ilmauksia vaikka naiset lähettäisivät puhelimen täyteen pillunkuvia (Ei tule tapahtumaan kellekään by the way.) Väittäisinkin, että tämä nykyinen sukupuolten välinen seksuaalinen kuilu on kasvanut liian isoksi ja yksi syistä homosuhteiden lisääntymiseen.

   1. PerusBersuErkki

    No ainakin nuoret tytöt on kiimasia nykyään. About sama kuin pojilla kai. Ihan normaalia ja rakkautta sassia tänne

  12. Keddunen :DDD

   Voitko tulla joskus hirvensalon haarlaan

  13. no one

   Ei tarttee lähettää ku saa naisii muutenki 💪

  14. Bass Lover

   Millon uutta videoo luikauksella Paulilta tulille?

  15. MIKKIS KLIPIT

   Kk

  16. finnish_boy7

   Oon saanu snäpis muijalta pillu kuvan ehkä kuukausi sitte ja menin snäppiin ja huomasin että jaa, joku tyttö laittanu mulle snäppiä, sit avasin sen tytön snäpin ja sellanen alapää kuva tuli puhelimen näytölle. Mietin vähän aikaa mitä just tapahtu ja sit 10 minuutin päästä oon saanu snäpissä viestiä samalta tytöltä ja kävin kattoo nii se laitto chattiin jotai viestei et "haluun sut" "haluuks sä mua" "haluuks halailla" jne. Sit se laitto mulle koko ajan tälläsiä "🤤" emojeita. Ja joskus IG:ssä ku meen viesteihin nii tulee joitai random ulkomaalaisia naisia jotka laittaa alapäästään kuvia ja sit sellasia kuvia tulee missä heillä on kädet paljailla rinnoilla ja siinä kuvan alla lukee jotai "I need boyfriend" "I want boyfriend" "I want you" "do you want me" "I love you" ja tällee. Noita tulee aina joskus mut en välitä niistä.

   1. c6amp

    Ne on vain koodia. Botit vauhdissa.

  17. Killermuumi

   Tuo kannattaa katsoo nopee aiheutti mulle flashbackeja

  18. artolauri

   * Ai sponsoroitua luuseria täällä kanavoi Pauli.))

  19. kt

   Poliisi kertoo kirjassa oli aikoinaan tarina vilauttelijasta joka päätyi kohteensa kanssa parisuhteeseen, sen jälkeen kun tinanapit olivat saaneet kiinni ja pistäneet tunnistusriviin naisen ikkunan alle. Että varmaan jotain sellaista tolla tavoitellaan.

  20. Soft-boiled

   Kiva kukko, veli. reps

  21. Toxic Loli

   Miks muutat helsinkii

  22. Aatu Lyytikäinen

   miten paljon voisin myyä mun koneen kun siinä on i5 2400 gtx 760 2gb 8gb ram 1tb massamuisti

  23. Mace Pelaa

   Ootko Karviasta kotosin?

  24. UncleMustardo

   Pauli, hoi! Kerta ainoita tolkun miehiä tässä niilo-skenessä tunnut olevan, niin miten olisi semmoinen video-idea, jossa niilon alkutunnarin tekijä Ross Bugden saisi hänelle kuuluvaa tunnustusta, joka on tyystin jäänyt saamatta? niiloa on pommitettu asian tiimoilta, mutta herran vastaus on klassista pakaroiden levittelyä ja piereskelyä vaan. Tässähän on kuitenkin nyt iso osa niilon videotuotannosta vaakalaudalla lentää mohikaanilla Helvettiin! #JusticeForRossBugden &lumen

  25. Paavo Hautakangas

   VASTAA ÄKKIÄ! MIKÄ ON HYVÄ VIRUSTORJUNTA APPI IPHONELLE!!!!!!

   1. c6amp

    Malwarebytes. iPhonelle ei oikein tarvitse virustorjuntaa ellei ole jailbreakattu laite, eli Cydiasta ja muista app storeista voi asentaa ohjelmistoja.

  26. Janne S

   Jos Pauli joskus haluat räväyttää, niin teepä sellainen testi, että tee Tinderiin feikkiprofiili oikein todella ruman naisen kuvalla ja katso, että moniko mieskäyttäjä antaa tykkäyksen. Itse olen kokeillut tätä ja voin valehtelematta sanoa, että niitä tuli vähintään 3-numeroinen määrä jo ihan muutamassa tunnissa profiilin perustamisesta. Sellaista aihetta käsittelemällä ei ehkä ihan niin jakamatonta suosiota saa kuin näillä dickpic- ja alaikäisten ahdistelu-tyylisillä moralisointivideoilla, mutta lienee aiheena kuitenkin vähintään yhtä mielenkiintoinen ellei kiinnostavampikin.

  27. BiltemaMotorWorks

   𝔅𝔦𝔩𝔱𝔢𝔪𝔞𝔐𝔬𝔱𝔬𝔯𝔚𝔬𝔯𝔨𝔰

  28. Anna Päivikki

   Mulle ja kaverille joskus taannoin miespuolinen henkilö vilautti talvipakkasella kun olin kaverin kanssa menossa kotiin. Sillon ei ollu vielä älypuhelimia tai hyvä ees kenelläkään Nokialaista. Näytettiin keskaria ja sanottiin et hyi vitalis. Kaippa toi on vaan siirtyny kuvien muotoon, kun on mukavampaa eikä tarvi talvipakkasilla vaania teinejä. 🤭

  29. AmisJere

   Jotkut naispuoliset joskus lähetelly mulle ilma mitää syytä. Estolle lähti sitten suoraan!🤮

  30. herba fani

   Oot niin T####

  31. Hanna Nelimarkka

   Onhan noita vuosien varrella saatu jos jonkin moisia. Itsellä on tapana trollata lähettäjiä. Saatan kysyä että ”’mmmm haluatko kuvan mun tisseistä ♥️” ja sit kun tulee ok’ta niin pistän karvaisen moobs-kuvan menemään. Tai toisinaan kysyn että oletko kuullut että pingviininpaskan voi nähdä ulkoavaruudesta ja sitten alan spammata linkkejä asiasta kertoviin artikkeleihin (niitä on yllättävän paljon).

  32. Jesse Jämsen

   Mikset käytä "Pirkuleen kovaa pelituolia"?

  33. Matti Kiviharju

   Naisetkin lähettelee itsestään vähän vastaavia miehille, mutta nämä kaikki ovat vain kaupustelemassa nakukuvia, tms. lisää. Ja tarkoitan että maksua vastaan tietenkin. Mulle ainkin tulee näitä sähköpostiin jatkuvasti ja kuvan lähettävä voi todellisuudessa olla mieskin, joka esiintyy naisena.

  34. Bass Lover

   Ja näin taas luikautettu yläpeukku videolle vaan &lumen

  35. olen anonyymi

   Kiva paita veli🤪👻hyvä vidi☺️

  36. Brother

   Peeniksen kopio

  37. Mörkö

   Onko Pauli hiacessa vieläkään ilmastointia?

  38. Robloxian ASMR

   Näitä videoita tarvitaan lisää FIblocken! Saan toosi usein dick pickejä ja en ymmärrä niitten miesten pointtia :D Ne luulee saavansa takas ja luulee et ajattelen että ne ois muka seksikkäitä vaikka vaan nauran niille, reporttaan ne ja estän ne.

  39. juu hmm

   Mun sisko sai viimejouluna kyseisen kuvan ja hän oli sillon 10 vuotias Siskoni mielestä ei ollut kiva kokemus

  40. zijuiy wttuy

   Olet Pauli mun esikuva kun olet niin järkevä kaikissa sun videoissa

  41. limumies 7

   koska huijataan niitä gousteja feat eeddplays?

  42. Finnish_Ships_Builder

   Olin 5 luokal ja jokku 16 vuotias muija lähetti nudei helvetti

   1. Finnish_Ships_Builder

    @zijuiy wttuy mul ei oo ees discordia

   2. zijuiy wttuy

    mmiks jouduin ulos discord-servereiltäsi kirjoitettuani rasistisen kommentin?

  43. Dremkein

   sananmuunnokset

  44. Karvinen 666

   500 kommentti

  45. Niklas Turhapuro

   Tää on sit vaan mun mielipide mutta jos nainen itse ”kerjää” ja hakee huomiota puolialaston kuvilla, vinkkailee emojeilla jne niin äkkiä voi ymmärtää asian väärin. Mies lähettää DP vaikka nainen ei haluiskaan. Lopettais sen huomion hakemisen puolialastomilla kuvilla eikä kerjäis mitään seksuaalisia kuvia tahattomasti... nainen on kaunis miten päin vain ei siihen mitään puolialastomuutta tarvi. Ei sillä saa kun kiimasia miehiä kimppuun. Jotkut voi vielä luulla et naisella on onlyfans ku sinnehän ne nykyisin laittelee kaikkia kuvia ja videoita.

  46. Taivaallinen Paskantaja

   on minunki naisystävälle lähetelty noita ja yhdessä ollaa naurettu ihan vääränä niille :D :D ei siis itse kuville mutta niiden ihmisten typeryydelle kun luulevat että niillä on jotain aivan ertyistä mitä esitellä :d

  47. temeccherini

   Koska tulee iPhone 12 Pro -videoo?

  48. Vice Documentary

   Haluan nähdä paulin uljaan elimen ❤️

  49. bowen voowy

   muistaakseni sano että ei väliä ja loput ilmaisivat aika selkeesti että tarvii jonkun pyhän silmäpesun näitten kuvien jälkee.

  50. Adschanta1

   Ei ole omalle kohdalle ainakaan vielä osunut, mutta pari kertaa olen itse sellaisen lähettänyt. Ei nämä pari herrasmiestä tykännyt kun vastasin heidän turhan innokkaisiin lähestymisyrityksiin dick picillä, olen kuulemma sairas kun sellaisia lähettelen. Tiedä sitten kumpi vaikutti reaktioon enemmän, itse kuva vai se, että etsin kuvaan sen kaikista pienimmän mitä kuvahaku antoi.

   1. bowen voowy

    u are like my class

  51. Hannu Kanerva

   En ole ikinä tajunnut noita dickin heiluttelijoita vaikka muuten olen aika pervo 😂😂

  52. Hannu Kanerva

   En ole ikinä tajunnut noita dickin heiluttelijoita vaikka muuten olen aika pervo 😂😂

  53. a really awkward miraculous fan

   Sanotaanko näin että jos jätkän ensimmmäinen asia on kyrpä mitä nään siitä nii en lämpene

  54. Heidi Ebston

   Mä aina pyydän

  55. Nakki Muusi

   Mä en tajuu tollasia poikia😡

  56. Spirit Angel

   Nyt on hyvä video! Tollaset kuvat on ällöttäviä ja kuvottia. Kukaan ei voi rakastua nähdessään sellaisen. Siinä menee kaiken lisäks maine ja kuva leviää netissä. Sitä ei sieltä saa sitten pois enää koskaan. Estolle kaikki tälläset urpot. Kik, oli yks pahimmista sovelluksista missä sitä esiintyi. :)

   1. bilij pdan

    Tilaa mut

  57. Aatuihalaine

   voitko tehdä samanlaisen videon sixpack kuvista?

   1. bilij pdan

    Mitä tämä dikipitti on, onko se sammoo, kuin villauttas munnoo ja nämä näppisätit, niin mitä nekin on? Kaikki on jottain näppiä ja sättiä jne.

  58. Tomi Sjöblom

   Kumpikaan sukupuoli ei saa lähettää ilman lupaa kuvia. Menee molempiin suuntii.

  59. Kalle Tp

   Eiköhän tämä ole sama kuin hienon auton esittely, kai omasta kehostaan saa olla ylpeä🤔 kyllähän naisetkin jakavat kropastaan kuvia ja siksi että ovat ylpeitä omasta kehostaan.

  60. bssni touir

   muistaakseni sano että ei väliä ja loput ilmaisivat aika selkeesti että tarvii jonkun pyhän silmäpesun näitten kuvien jälkee.

  61. foopyu nooui

   Nyt taitaa käydä niin, että nyt nuo pojat alkava lähettämään Paulille näitä munakoisoja.

   1. bssni touir

    Hitsi kun haluaisin niin kovasti lähetellä semmosia kuvia, mutta halpapuhelimessani on aivan liian surkea makrokuvaus. :(

  62. Dialox

   Aika kova ukko pisti paulille dpn, respect

  63. Keijo Alapitkänen

   Mitä tämä dikipitti on, onko se sammoo, kuin villauttas munnoo ja nämä näppisätit, niin mitä nekin on? Kaikki on jottain näppiä ja sättiä jne.

   1. foopyu nooui

    #staan

  64. Konu Pelaa

   Tilaa mut

  65. MrIcemanFi

   Minä en käytä snapchättiä sillä minulle ihan hyvin riittää Facebook, Twitter ja Instagram.

   1. c6amp

    Minulle riittää FIblock ja Reddit, mutta kaverit yrittää saada mut Snapchattiin.

  66. Master of Nih!

   Niilo22 on niitä useamman pyytänyt, kerran sitten niitä vaihdeltiin sulassa yhteisymmärryksessä. Kuvan nähtyään Niilo sanoi, tuata olisi kivempi laittaa liukkaaksi kuin tankoa. En ymmärtänyt

   1. bilij pdan

    Naiset heiluu puistoissa toisten asunnoissa ja muualla pillut paljaina, eikä toosaa aina jaksa. mikset tee siitä videota ? ? ?

  67. Nebriwien

   Kyllä haluaisin kuulla jos jonkun rakkaus on leimahtanut tälläisestä toiminnasta. Voin niin kuvitella Vappu Pimiän haastattelemassa pariskuntaa johonkin parisuhde ohjelmaan: Vappu: ” Noh miten Esa ja Vilma teidän rakkaus on roihahtanut?” Vilma: ”Tuo Esa aikoinaan snapchatissa laittoi minulle kuvan elimestään ja siitä se kaikki sitten lähti.” Esa: ”Jep jep! Naimississa ollaan nyt oltu viitisen vuotta” 😂

   1. bilij pdan

    🔥🔥🔥

  68. suviainen

   Silloin kun itse olin vapailla markkinoilla teininä, ei vielä ollut samanlaista riskiä/mahdollisuutta saada tämmösiä kuvia pyytämättä. Jos tällainen "onni" joskus käy, niin olen suunnitellut lähettäväni munakoisokuvia kyseiselle henkilölle myös takaisin. Pyrin lähettämään netistä löytämiäni vehjekuvia satamäärin kunnes vastapuoli minut estää. Olisi hyvin kiinnostavaa nähdä mitä tästä seuraisi tai mikä sen toisen reaktio olisi. Jos tämän kommentin lukee, joku joka saa pyytämättä kuvan, niin olet täysin tervetulleita käyttämään tätä, mutta tule pliis raportoimaan mitä siitä seurasi. T: Utelias

  69. RCmies

   Oisko sitten myös sellanen puoli että jotkut kokee että kun naisella on paljastavia kuvia profiilissa niin pitää laittaa dickpic ikään kuin kostoksi? Jos on huono itsetunto ja kokee että ei voisi saada sellaista naista joka on hyvän näköinen niissä kuvissa, niin kostetaan laittamalla dickpic sille kun tuo nainen nyt jotenkin ''häiritsi'' dickpicin lähettäjää olemalla hyvän näköinen niin häiritään takaisin? Tai toisaalta, 0.00001 chanssillä se jopa tykkää siitä? Tää on jotenkin tosi monimutkanen ajatus mikä tuli mutta koitin ilmaista nii hyvin ku pystyin.

   1. suviainen

    Hyvä pointti kyllä, siinä on varmaa jotain perää. Voisiko myös olla joidenkin kohdalla ajatus, että lähettää kuvan koston sijasta ikään kuin kiitokseksi tai palkinnoksi naiselle?

  70. sannio komi

   En ole koskaa laittanut kellekkään herrastani kuvaa. Minusta se on sama kuin näyttäisi kadulla vastaan tulialle. Eihän siinä olisi mitään järkeä.

  71. Snufkin

   Oma huuliharppu on niin kallis, ettei tulis mieleenkään lähetellä pikkumuikusta kuvia tuntemattomille. Varsinkaan ilman toisen tahtoa.

   1. sannio komi

    Öö no onhan mulle AIK moni muija laittanu ilman kysymättä

  72. yoda master i am

   Neljäs kanava jota tilaan joka on tehny videon peniksistä

   1. yoda master i am

    @Toinen kanava tiiän

   2. Toinen kanava

    Tilaat hyviä kanavia

  73. Markosetä

   On nää vähän sekaisin ku omista kaluista otellaan kuvia ja lähetetään tuntemattomille

  74. Ansku L

   Kyllähän noita kullikuvia saa vaikka ei niin toivo, mutta onneksi aina voi estää kyseisen lähettäjän ettei kuvia tule lisää. Kumminkin järkyttävin kokemukseni oli, kun olin vielä alakoulussa. Sain yhdeltä pari vuotta vanhemmalta pojalta todella häiritseviä ääniviestejä, jotka ahdisti. Lopuksi hän lähetti jonkun naisen vaginasta oikein selkeän kuvan ja sanoi että nyt on minun vuoroni. Järkytyin, koska olin nuori ja rupesin näkemään kyseisen kuvan kaikkialla, jopa koulun kello muistutti siitä. Kerroin lopulta vanhemmilleni ja asia meni poliisien tutkintaan. Kyseinen ihminen saatiin kiinni, mutta koska hän oli alaikäinen ei tullut seuraamuksia. Silti n. 3-4 vuoden ajan ahdistuin jos näin yhtään tätä ihmistä muistuttavan ihmisen esim. junassa. Silloinkin tuli mieleen kyseinen kuva. Nyt vanhempana asia ei minua enää vaivaa, mutta muistan silti sen ahdistuksen mitä tämä yksi kuva ja monet ääniviestit aiheuttivat.

   1. Ansku L

    @suviainen Niimpä. Tosiaan nykyään se ei minua kiinnosta, koska voin estää jos mahdollisuus epähaluttuihin kuviin on,mutta tuolloin olin niin nuori ja rikki.

   2. suviainen

    Juuri jotain tämmöistä voi sattua, niinkuin sinulle sattui. Siksi itseäni alkoi hiukan ärsyttämään ton videon tyyppien kommentit, että niitä kuvia lähetellään ihan muuten vaan huvikseen ohi mennen, vaikka se voi olla vastapuolelle tosi ahdistavaa moniksi vuosiksi.

  75. vety pommi

   Tykkää tästä kommentista mikäli itsekkin olet huomannut että näistä ihmisistä ketkä lähettävät omasta pippelistään kuvia on tullut kyllä paha ongelma

  76. Pawtile

   Joo ei ne kuvat oikeen inspiroi siinä mielessä missä on toivottu niitä lähetellessä. Ei tulis mieleenkään, että ko peelo ilmestyy ruudulle, niin lähettää vastaavaa takaisin. Reaktio on lähinnä yökötys. Ne ei ole mitenkään esteettisiä asioita, joita olisi viihdyttävää katsella lähi etäisyydeltä, etenkään randomien. Ja yleensä niille sitten nauretaankin kavereiden kesken ja parjaataan niiden lähettäjät alimpaan manalaan. Ja aina tulee mieleen epäillä lähettäjän henkistä hyvinvointia ja äo:ta

  77. Hampaaton Läski

   Hitsi kun haluaisin niin kovasti lähetellä semmosia kuvia, mutta halpapuhelimessani on aivan liian surkea makrokuvaus. :(

  78. bilij pdan

   #staan

  79. SalkkariLataaja

   Tottakai mä laitan vehkeestäni kuvaa tytyille :3 Ei mua hävetä kun ei ole pieni..

   1. bilij pdan

    kyllä noita toivomattomiatay pyytämättömiä paljastelukuvia naisetkin lähettelee

  80. Timppa8000

   Uskoisin että kerran kun dp:eitä alkaa lähettää, kynnys toistaa toimenpide muuttuu joka kerta matalammaksi, ja kun siihen sitten lopulta kunnolla rutinoituu negatiivinenkaan vastaanotto ei enään hävetä tai lannista vaan kaverit lähtevät saalistamaan uutta uhria. Toisinaan voi olla myös kyse samallaisesta ilmiöstä kuin ns. vilauttelijoiden kohdalla eli lähettäjä saa jonkinlaista mielihyvää omien sukukalleuksien paljastamisesta. Itse olen ihan koemielessä esittänyt etsiväni miesseuraa deittipalveluista ja verrannut mitenkä keskusteleminen naisten ja miesten kanssa eroaa. Yleensä naiset ovat hyvin pidättyväisiä ja lyhytsanaisia kun taas miehet menevät yleensä suoraan asiaan ja useimmiten ihan asiayhteyden vierestä se dikkikuvakin sinne keskusteluun ilmestyy ennemmin tai myöhemmin. Kai meidät miehet vain on luotu esittelemään näitä meidän mahtavia falloksiamme, tykättiin siitä tai ei, ja on muistettava että kuten me kaikki tiedämme, netissä keskustellessa ihmiset sanovat ja tekevät paljon asioita jotka kasvotusten jäisivät varmaankin tekemättä.

  81. Your Average Stalker

   Tänään opin että miehet ovat huomiohuoria jotka eivät osaa kommunikoida. Mutta et sinä Pauli, sinua minä arvostan.

   1. REUPPI KANAVA

    Hahahah

   2. Your Average Stalker

    @Vergerizz tosikko oot

   3. Vergerizz

    Tänään opin että olet jonne yleistäjä

  82. Tomi Santala

   🔥🔥🔥

  83. Sixpack Korkman

   Naiset heiluu puistoissa toisten asunnoissa ja muualla pillut paljaina, eikä toosaa aina jaksa. mikset tee siitä videota ? ? ?

  84. Rautaman

   Varsin erikoinen ilmiö tuo pyytämättä kuvien lähettely. Omina teinivuosina ennen somen aikakautta oli vastaava ilmiö enemmän houkuttelua livetapaamisiin ja esim. webbikameran välityksellä tapahtuvaan kanssakäymiseen, mutta niissä oli nykyiseen verrattuna se hyvä puoli, ettei toista voinut häiritä pyytämättä ja yllättäen. Kikkelikuvien lähettäjät sais lähetellä kuvia toisilleen, kohtaisi samalla kysyntä ja tarjonta, kommentit toki samassa yhteydessä.

  85. röhnö

   Hyvä Pauli 👏 Taas Hyvä video ja oot ihan paras 🥰

  86. Jooa

   Jos ihmiset ovat sitä mieltä, että niiden kuvien lähettely on ok, ja kaikki tykkää siitä, miksi he eivät voi kysyä että saako lähettää sellasen kuvan? Pelkäätkö kenties että toinen ei haluakkaan sitä kuvaa näytölleen

  87. cide boyz

   Öö no onhan mulle AIK moni muija laittanu ilman kysymättä

  88. Maxris_05

   Pauli koska leikkaat hiukset siiliks

  89. Roope Rontu

   Pauli, se mitä sää yritit selittää siinä 5 ja puolen minuutin kulmilla on "ekshibitionismi". Anyway, hyvä video, tuli hyvät naurut. :D

  90. Oñi ooo

   (En kadu mitää) ne o viel sairaampii jotka tykkää niistä

  91. yaliso gioouy

   Fun fact: Ketään ei kiinnosta jos olet eka

  92. I Like Videos

   Meikä on kyllä sen verran vanhanaikanen että kikkelikuvien lähettely tuntuu joka tapauksessa omituiselta. Pyydettiin sitä tai ei.

   1. yaliso gioouy

    Jos näitä kuvia lähettää noin 20 ikäisille hottiksille niin ymmärtäähän sen ettei heitä kiinnosta kuvat, hehän saavat live seuraa sekunnissa jos sitä tarvitsevat. Kuva voisi toimi

  93. I Like Videos

   Vittu sulla on söpö paita

  94. pikkisful

   kyllä noita toivomattomia tai pyytämättömiä paljastelukuvia naisetkin lähettelee

   1. PESOJOONAS

    sukupuoleen katsomatta on väärin lähettää sukukalleuksista kuvia. tutkitusti on toki huomattavasti yleisempää, että seksuaalinen häirintä tapahtuu useimmin miehen tekemänä naiselle kuin toisinpäin. Tämän takia videolla puhutaan dickpiceistä.

  95. Heidi H

   Kaikki 37 alapeukun laittajaa taitaa olla dikpikkaajia 😄🍆

  96. Data Cat

   Pauli millon tulee Nintendo switch pelien esittely, ku sulla näyttää noita pelejä olevan!!👾🎮😋👍🏻

  97. aax

   Ihme et mainokset ei menny :D

  98. ElmeriMC

   Vittu mikä alfa

  99. TheVintti

   Miksi minulle ei ole kukaan koskaan lähettänyt peeniskuvia? Pitäisi olla enemmän ihmisiä jotka jakaisivat kuvia vehkäistään.

  100. Taistelu Jaska

   Mä olin tehny silein etä tyhmästi tytöile näytin kikkeliä