Kaikki KORONAVIRUKSESTA!! Pitääkö olla huolissaan!?

81 t. näkymät102

  Koska koronavirus on ollut nyt ymmärrettävästikin pinnalla päätin väsätä teille videon aiheesta missä lähinnä keskitytään erottamaan faktat fiktioista! Toivottavasti video maistuu! Kaikki koronaviruksesta!

  ---

  Paulin Pelivideot verkkokauppa on auki!
  paulinpelivideot.fi
  Tilaa uusi pelikanavani:
  fiblock.info/green/Hav...
  Seuraa mua Instagramissa:
  paulinpeliv...
  Tule mun Discord-kanavalle:
  discord.gg/yy2vZRe

  Julkaistu Vuosi sitten

  Kommentteja

  1. Paulin Pelivideot

   Koronavirusta vakavempia oireita aiheuttaa minulle ärsytys siitä että kameran autofokus jäi yllättäen päälle ja se meni aivan sekaisin taustalla olevasta ikkunasta. Ei kannattaisi kuvata videoita selvästi päivällä.

   1. Meeri Simola

    Sulla on kiva paita❤️🤩

   2. Kketsuppi

    100 T tilaajaaa

   3. Nuolipyssy

    Kiina: pelataan koronamatsi Korona: boi

   4. Ak3di 🥀

    Tuli mielee. Mun puhelin on tehty kiinassa. Ja mun kuoret ki on kiinasta.

   5. sandels

    Onnea 100k pauli, millo tulee spessua

  2. Kullervo

   Ihmiset luulee ettei tässä takana olisi oikeasti mitään muuta.. tämä ''tauti'' on vaarallinen oikeastaan vain vanhuksille ja ihmisille jotka ovat heikkoja. yhteiskunta hyötyy siitä että vanhukset kuolee, koska ne on pelkkä menoerä ja näiden takiako sitten paskotaan koko maailmantalous sunmuut.. voi hyvää päivää.

  3. Kullervo

   huutista kun muistan kuinka itsekin olin kauhuissani tästä.. nykyään ei kyllä kiinosta pinintäkään vertaa..

  4. Topi Heimola

   En tähänkään päivään mennessä tunne ainuttakaan ihmistä joka olisi sairastanut koronaa. Saatoin kerran kuulla, että joku ystäväni äidin työkaveri oli tautiin sairastunut, mutta en sitäkään mene vannomaan. Kannattaa asua pojjaat pikkukaupungeissa!

  5. Moniteho leivänpaahdin

   Oliko tää sketsi

  6. Leevi Korkeela

   Tätä on kyllä hauska kattella nyt😌

  7. tomi salonen

   "Korona virus" on osittainen "huijaus". Viruksia on ollut aina. Ihmiset ovat kautta aikojen aivastelleet / pärskineet ja yskineet. On ollut kuumetta, nuhaa, ripulia ym.. Maskien käyttö on täysin Hölynpölyä. Kontrollointia

   1. Turboahdettu vittusaatana

    @Kullervo Foliohattua ny vähä löysemmälle Eriksen ei ole saanut koronarokotetta. On totta ettei pitkäaikaisvaikutuksia vielä tiedetä. Sitä paitsi tottakai koronarokote tehdään vauhdilla, kun monet lääkeyhtiöt ja tutkijat ryhtyvät kehittämään rokotetta ja kaikki resurssit käytetään siihen. Sen takia se tuli vielä nopeammin, koska muita rokotteita nimen omaan testataan pidempään ja ne eivät ole olleet niin akuutisti tarvittavia.

   2. Kullervo

    sitäpaitsi koronarokote puskettiin pihalle hälyttävän nopeasti verrattuna aiempiin

   3. Kullervo

    @Turboahdettu vittusaatana saatoin kirjoittaa huolimattomasti en muista, mutta nimenomaan koronarokote on oiva työkalu populan vähentämiseen jos ja kun porukkaa alkaa tippumaan kuin kärpäsiä.. pitkäaikaisvaikutuksista ei tiedetä ja onhan ne jo nuorillekkin aiheuttanut sydänongelmia sun muita, jopa tämä erikseninkin keissi saattaa liittyä siihen aika vahvasti, koska ne oli ilmeisesti ennen pelejä ottanut rokotteet

   4. Turboahdettu vittusaatana

    @Kullervo Koronalla onki niin huima kuolleisuus, jos itse haluaisin "puhdistaa" maailmaa niin laskisin vähän tehokkaamman viruiksen kuin nuhan. Ja sehän nyt on itsestäänselvyys että koronaan jossain vaiheessa tullaan kehittämään rokote, sen tiesi jo kaikkia alusta alkaen.

   5. Kullervo

    Ihmiset luulee ettei tässä takana olisi oikeasti mitään muuta.. tämä ''tauti'' on vaarallinen oikeastaan vain vanhuksille ja ihmisille jotka ovat heikkoja. yhteiskunta hyötyy siitä että vanhukset kuolee, koska ne on pelkkä menoerä ja näiden takiako sitten paskotaan koko maailmantalous sunmuut.. voi hyvää päivää.

  8. Truth Stings

   4:12 En tiennytkään olevani "nuoren, vetreän ja iloisen".

  9. Chris

   ei lähtenyt Wuanin maakunnasta...

  10. Veihha

   surullista kattoa tätä videota nyt

  11. Berit Saukko

   Kiitos Pauli hyvästä videosta. Olitpa hyvin perehtynyt asiaan jo tuolloin helmikuussa. Välillä tuntui kuin sinulla olisi ollut kristallipallo ;-) Tänäänhän me kaikki olemme viisaampia ja tiedämme mitä Suomessa on meneillään koronatilanteessa. Tännekin tauti sitten tuli, mutta toistaiseksi tilanteemme on parempi kuin monissa muissa maissa. Mutta tietysti kaikki odottavat sitä ihanaa aikaa, jolloin voimme elää jälleen vapaasti. Toivottavasti sellainen aika vielä koittaa!

  12. Pentti Perusinsinööri

   Sorry, väärässä olit. Joku tienaa hyvät massit tällä talousromahduksella. Laittaakin miettimään oliko sittenkään ihan luonnon tuote. Pitkittyessä korona onkin todella paha tauti, ei leikkimistä sen kanssa ole. Yllättävän paljon porukkaa on laonnu, jopa nuoria urheilijoita.. Suomihan on ihan kusessa tämän kanssa ja maan myyminen taisi kuulua suunnitelmiin. Valmistautuminen taudin hoitoon on ollut täysi vitsi. Tuon nyt olisi voinut arvata.. tämän arvion tein vuoden vaihteessa ja tilanne on sitäkin pahempi. Eipä naurata enää , kun ostetaan maatamme takaisin.

  13. Joel

   Pauli on kyllä osannut puhua erittäin hyvin pandemian alkuaikoina! Ennustuksetkin ovat osuneet melkein nappiin.

  14. DeejaVu

   Joo tosiaan vähän se korona tais levitä😬

  15. luppa n

   tee lisää asiaa koronaviiruksesta

  16. JOHNNY DAVIDSON

   Toi tuoli on vähän liikaa...

  17. Sointu Vinne

   ”Ei akuuttia hätää.” *Kuukausi myöhemmin*

   1. Yamcha the wolf

    Paljon vaarallisempaa kuin itse virus on koko maailman pysäyttämisestä seuraavat vaikutukset. Koko maailman talous romahtaa, turmiolliset vaikutukset kulminoituvat exponentiaalisesti mitä kauemmin tilanne jatkuu. Yksityisyritykset kaatuvat, miljoonilta ihmisiltä menee elinkeino. Tämä voi johtaa tilanteeseen, missä vain muutamat valtavat globaalit korporaatiot pyörittävät maailmantaloutta. Rajoittaa keskivertoihmisen vapautta ja hyvinvointia valtavasti. Varmaa on se, että radikaaleista toimenpiteistä seuraa paljon köyhyyttä, kärsimystä ja kuolemaa, jotka vaikuttavat pitkään. Vähä osaisimmat kärsivät vaikutuksista eniten. Italian terveysviranomaisten tutkimus osoitti, että 99% Italiassa kuolleista kärsi ennestään jostain vakavasta sairaudesta (esim. sydänsairaus, diabetes, keuhkotaudit). Yli puolilla oli jopa 3 vakavaa sairausta. Kuolleiden keski-ikä oli huimat 79.5 vuotta! Eli tilanne ei ole se, kuten mediassa asia mustavalkoisesti esitetään, että koronavirus itsessään tappaa ihmisiä. Vaan heikkokuntoiset valmiiksi sairaat ihmiset kuolevat, joilla on myös koronavirus. Virus toki monissa tapauksissa on viimeinen isku, mutta vastaavasti myös flunssaan kuolee vuodessa tolkuton määrä heikkokuntoisia ihmisiä. Maailmassa kuolee yli puoli miljoonaa ihmistä vuodessa flunssaan, pelkästään yhdysvalloissa kuoli 65 tuhatta vuoden aikana. Koronavirukseen on kuollut koko maailmassa reilu 10k. Eivätkö nämä tilastot osoita että tässä on jotain mätää? Missä oli paniikki kun vanhuksia kuoli flunssaan paljon suuremmissa mittakaavoissa, kuin koronaan? En väitä, ettei koronavirus olisi suhteessa keskimäärin hieman vaarallisempi, kuin tavallinen influenssa, enkä väitä ettei koronavirus lisäisi vanhusten kuolemia keskimäärin. Mutta väitän, että koronaviruksen vaarallisuutta ja kuollettavuutta on todellakin liioiteltu ja koko maailman pysäyttäminen ja eristäminen ei ole oikea ratkaisu siksi, et se aiheuttaa vain enemmän kärsimystä pidemmällä tähtäimellä. Kirsikkana kakun päällä monet asiantuntijat arvelevat, että pandemia herää uudestaan henkiin kun normaaliolot palautetaan, koska ihmisille ei ole kehittynyt immuniteettia virusta vastaan. Paras ratkaisu mielestäni olisi keskittää kaikki varotoimenpideresurssit riskiryhmiin, eristää vanhukset ja muut riskiryhmät, joilla on heikko immuunipuolustus, ja avustaa heitä. Ei lamauttaa koko maailmaa.

  18. Jonne Ghee

   Ehkäpä. Tässä asiaa aiheesta fiblock.info/face/videot/gZGCaK9peZHEeqQ.html

  19. Toteemi OG

   Toivottavasti leviää ja pysyy kunnes populaatio putoo 50% korona❤️

  20. Tatu Sahlberg

   Tästä aiheesta olisi hauska saada uusi video päivittyneestä tilanteesta. Olisi hauska myös kuulla juuri Paulin kommentit näistä uusista muutoksista...

  21. Jayteasee

   Nyt oliski mielenkiintosta nähdä sulta uus video aiheesta. Tää oli nimittäin aika asiallinen.

  22. Susanna Verkkosaari

   Kiinan ja maailman koronavirustilanne on kovasti muuttunut, kun on kulunut kolme viikkoa tästä Paulin postauksesta. Uutta informatiivista INFLUENSSAvideota Paulilta odotellessa... 👍🏻 Haluatko sinä suojata jotakuta sinulle rakasta? Lue alla oleva juttu. Etenkin, jos itse olet nuori, vetreä ja iloinen ja vaikka peset kätesi ja olet oma itsesi. Pienen pieni googlettaminen on joskus paikallaan nyt, kun tietoa alkaa jo olla tarjolla. Paulin sanoin: Ole skeptinen ja tarkista näytteet! facebook.com/882014731837309/posts/2985305954841499/

  23. Jukka Jussila

   Se on Suomessa jo mutta kyllä me vielä ennemmin tai myöhemmin Nujeramme tuon Paskaviruksen pois kiusaamasta meidän keskuudestamme.

  24. abricy

   Mitkäs nuo pitkät kultaisen rasvaiset sileät kaunokaiset ovat mistähän tuollaista hoitoainetta saa ja varmaa kesti kauan kasvattaa

  25. abricy

   Salee gn

  26. abricy

   En oo kattonu loppuu mut kai unohdit sanoo et korona tarttuu jo itämis aikana ja itämis aika on 1-12 päivää

  27. Artbyfinn

   Mietin että jos sen sairastaa ja siitä selviää, tuleeko sille immuuniks

   1. Kullervo

    et tule edes rokotteella immuuniksi ja voit silti levittää tautia.. eikö olekin hauskaa?

   2. Miika L

    Ei.. Joku iäkäs nainen sai sen toisen kerran

   3. Mozeus Meister

    Sitä ei vielä tiedetä, mikä onkin koko viruksen pelottavin puoli. Ja tuleeko kuinka pahat jälkitaudit ym.

  28. Taivaanrannanmaalari

   haista sina minä wuhan oli

  29. BigManHarrie

   0:36 Infulenssa xD

   1. Mozeus Meister

    TAVALLINEN infulenssa

  30. toyota_driver_99

   Muistakaa pestä kädet! Heitä käytetty nenäliina välittömästi roskiin! Yski tai aivasta puseron hihaan, ei käsiin!

  31. Eepert

   Mitäs nyt kun mietityttää todella paljon tämä koronavirus

   1. Mozeus Meister

    Pysy kotona, pese itsesi suihkussa saippualla huolellisesti ja katsele uutisia televisiosta. Muuta et voi, etkä oikeastaan saa tehdä, ellei ole ihan välttämätöntä.

  32. Juho Salo

   Tämä ei vanhentunut hyvin.

   1. Mozeus Meister

    Uskoimme liikaa siihen, että sen leviäminen saataisiin ajoissa hallintaan. Nyt onkin ihan just kunnon hätätila jo päällä.

  33. Mopo :,

   RIP

  34. Mopo :,

   Eiiiii koronavirus😭😭😭😭😭😭😭

  35. Niko jokitalo

   hyvä pauliii sä osaat aina kertoa noin hieno sanaisesti annan 6/5 tälle

  36. valtteri lyytinen

   3viikkoa sitten tilanne olii tämä atm kiina varmaan parhaassa jamassa koko maailmassa :DD

  37. Nintsu

   Älä Pauli sano enään videolla Koronavirus koska siitä lähtee mainokset.

  38. Itsroni ْ

   Kaikki epäilee mulle koronavirusta.....

  39. Teemu Niemelä

   Coronavirus ei ees ehtis levii afrikkaan koska ne ois jo kuollu siellä ebolaan

  40. Telepathicc •

   Pauli: Eli teillä nuorilla, virkkailla ja Iloisilla ei ole hätää Minä: 1 noista on oikein. Nuori. Ps: Ihanat hiukset

  41. GooseTits

   Mun mielestä tohon koronavirukseen ollaan nyt keksitty rokote jonka pitäis toimia mut ei tiiä ku testaus ei oo kait viel valmis

   1. GooseTits

    Siis se on lääkäreiden juorulehti.

   2. GooseTits

    Rasmus lääkärilehti (kantsii tilata)

   3. Rasmus

    Lähde?

  42. Samll Sapey

   En tosta infulenssasta tiiä 0:D

  43. Raspuutin

   Pakko sanoa tähän väliin, että vaikka tämä otetaan nyt hössötyksenä niin on ollut aikoinaan mm. Espanjan tauti, johonka kuoli ennenkaikkea nuoria paljon. Historiasta voi oppia, vaikkei tämä tauti olekaan niin vaarallinen niin mahdollisuus on aina olemassa palata tähän 100vuotis-skenaarioon. Kiinnostavaa sinänsä tämä espanjan tauti

  44. julius kumpulainen

   Mää oon jo rakentanu bunkkerin mun komeroon 😂

  45. sw inski

   Älä usko kaikkee mitä netissä näät

  46. Tyra

   Kangasalalla on korona ja mun mummu ja pappa asuu siellä

  47. Nikita Index

   mäki haluun tollasen pelituolin

  48. Roni pelaa

   Suomessa on 19 koronavirus tartuntaa😡

  49. stenn mett

   Pauli me kuollaan kaikki!😭

  50. Fruity GT

   Jumala Hävisi Korttipelissä saatanalle Ja Jäi 1miljardin sieluja velkaa saatanalle

  51. me me

   Asia kontenttia mutta vähemmän selitystä kiitos

  52. Moi Hutsut

   Mitä jos koronavirus on tullut tarkoituksella siksi että maapallo säästyisi pidempään nämä turhat krääsät, elektroniikka jne.. on todella suuri osa meijän maapallon saastumista?🤔 ja en tarkota että ihmiset ois tarkotuksella tehnyt sen vaan että jokin suurempi voima, koska muuten maapallo kuolee nopeampaa vauhtia..

   1. Kullervo

    ''suurempi voima'' avaa silmäs.. se on tietty ihmisryhmä mikä tätäkin maailmaa loppujenlopuksi meille ohjailee

  53. silentaction

   Karenteeni tarkoittaa kotieristystä, joten 10 % maailman väestöstä ei ole todellakaan karanteenissa, vaan muuten rajoitetun liikumavapauden piirissä.

  54. artolauri

   * Corona on kyllä kupla. * Arto Lauri FIblock , se tästä laitetaan hetimiten itselleen ja kavereilleen tilaukseen.

  55. virtahepo29

   Onnea 100000 tilajaa

  56. Gg

   Viikko sitten naureskeltiin ja vähäteltiin, nyt alkaa meno muuttua kun alkaa todellisuus iskeä

  57. 8D Pixel

   Se on coronavirus

  58. Lauri Kiuru

   Erittäin hyvä video!

  59. Carlo isokessu

   Tämän takia vanhassa testamentissä kielletään useiden eläinten syönti

  60. Majin Reaper

   Onko sulla Pauli joku uusi filtteri käytössä, kun kasvosi näyttävät poikkeuksellisen kauniilta tällä videolla?

  61. Your Average Stalker

   Ai vittu Pauli mä söin äske tosi hyvän leivän. Ensin paahdoin sen, sitten margariinia, meetwurstia, oltermanni juustoa ja suolakurkkua. NAM

  62. Alpha Peruna

   Mulla on kuumetta, hengen ahdistusta ja yskää. Nuhaakin vielä...

  63. TheKehveli

   4:49 :D

  64. Saiko

   Tämä video on jo nyt vanhentunut aika pahasti..

  65. Mestari9010

   100K!

  66. MR_ASTRO _92

   14:10 Todellakin vähensi

  67. Juha Postari

   Ehkä liian raju ulostulo asiasta. Virukset mutatoituvat joku suku polvi mutatui niin että se pystyy tarttumaan ihmiseen. Perus terveet ihmiset eivät ole niin vaarassa. Lapset ja vanhukset sekä huono kuntoiset vaarassa. Kun huippu on ohi virus muuttuu vaarattomaksi saman mutaatio prosessin vuoksi ja epidemia laantuu. Näinkin käynyt lintu influenssa epidemioissa. Sinun ei tarvitse ostaa naama suojaa sen vuoksi ole siis huoleti.

   1. Juha Postari

    Tämä löytyy joka lähteestä medioissa. Miksi siis sinäkin Brutukseni.

  68. FrozenLemming

   Onnea 100 000 Pauli!

  69. Luka Turunen

   Elikkäs: muutan maan alle otan mukaan makaronia, tietokoneen ja Paulin pelivideot

  70. Toivo

   Saisi pyyhkiä Kiinan ja Intian väestön mukanaan. Loppuisi se maapallon liikarasitus.

  71. Kketsuppi

   100 tuhatta tilaajaaaaaaaa!!!!!

  72. tubettaja2

   100k. Eli leikkaa hiukses!

  73. FordSukkula

   Kiitos

  74. A -

   ootko lopettanu tubettamisen????

  75. Comedy Effect

   Onnee 100 k !!!!!!

  76. Kaura Puuro

   onnee 100k

  77. MovieFanFinland

   100k täynnä😁

  78. Kuhan räpelsin

   Epäilty on myös lepakoita tai muurahaiskäpyjä ja niiden syöntiä leviämisen lähteeksi.

  79. NaksuFriend

   ONNEEE 100k!!!

  80. Tomi L

   Tuli turvallinen olo, Kiitos!

  81. Ettox

   Ei hitto muute mikä letti

  82. Logar

   100k tilaajaa, onnea Pauli! Spessussa letti lyhenee??

  83. Retard

   Teoria: Kiinassa kuolleisuus on isompi, sillä ilmanlaatu siellä päin maailmaa sattuu olemaan täyttä paskaa. Koronavirus kas kun on hengitysinfektio ja paskantaa keuhkosi. En tiedä kenen mukaan, mutta kuulemma kiinassa keskimääräinen keuhkojen terveys on paskempi kuin suomalaisella rutiini-tupakoitsialla (

  84. El presidente

   Tämä temppu parantaa viruuksen hetkessä! Lääkärit ovat sanattomia.

  85. Faizeri

   100k 😍😍😍😍😍😍

  86. Hibu Yt

   Pauli mistä tota su peli tuolii saa!??!?

  87. sanetzi

   Olet todella TODELLA viisas ja ystävällinen :)

  88. Mörkö 930

   Onneksi olkoon sait 100tuhatta tilaajaa

  89. Sampai95

   Onnee 100K subeista!

  90. Juuso Ihalainen

   Joku vähän pelailee plague inc:ä oikeessa elämässä

  91. Fegelein

   ONNEA PAULI 100K TILAAJIA!!!!!!!!!!!!!!!

  92. Hermanni 606

   100k tilaajaa wooohoooo 👍👍🎉🎉🎊🎊🎉 ps. teetkö spessun.

  93. AntipopxXx

   LOL "vankka usko suomenterveyden huoltoon" näin 6v läheltä katsoneena Terveydenhuoltoa voi voi usko mennyt eikä palaa, tietäisitkin minkälaista katsoa sitä menoa.

  94. Äksy Maija

   Onnea 100 tuhannesta tilaajasta Pauli

  95. Pekka L.

   Koronavirus on patentoitu jo useita vuosia sitten...

  96. Leevi Andolin

   Uros 💪💪

  97. Manuel85

   Perushygienia on kunnossa, busseissakaan en enää paina sormenpäälläni nappia, kun monesti näkee lapsien nuoleskelevan sormiaan miten sattuu ja sitten lääpitään niitä nappeja, yhhyh...Kotona kannattaa pestä alkohoolilla ovien kahvat ja vastaavat, eli siis kosteuspyyhkeillä. Ja tietysti hiiri ja näppäimistö aina välillä myös ;p

  98. El Väiski

   Ei menny ku 2.5 vuotta plague.inc:issä

  99. Ready to die

   ONNEA 100K