Hakkeri KIRISTÄÄ potilastiedoilla?! 40.000 Suomalaisen tiedot vaarassa!

98 t. näkymät65

  Keskiviikkona 21.10. paljastui suomen historian kamalin tietovuoto. Psykoterapiakeskuksen potilastiedot ovat hakkerin hallussa. Miten tässä käy?

  ----

  Paulin Pelivideot verkkokauppa on auki!
  paulinpelivideot.fi
  Tilaa uusi Twitch-kanavani:
  www.twitch.tv/paulinpelivideot
  Seuraa mua Instagramissa:
  paulinpeliv...
  Tule mun Discord-kanavalle:
  discord.gg/yy2vZRe

  Julkaistu 8 kuukautta sitten

  Kommentteja

  1. Postilaatikko

   Miten ne muka saa ne rahat ???

  2. Buufus The great

   Pauli senkin legenda!

  3. oskukso

   Oisko sd mahollista että se linkki varadtaa tiedot ja se sivu näyttää semmowelta jossa voit nähä ne (älä kysy mitä selitän ja tiiän että vidi o 4kk vanha)

  4. 0123456789abc decghijklmn

   Vastaamon kauppahinta paljastui - ostajan ja Ville Tapion kertomukset täydessä ristiriidassa

  5. Iki the create

   Jännää🤔 mulla ne on menny suoraan roskapostiin aina tuollaiset

  6. hg-pelaaja

   Mitä jakkerit niillä potilas tiedoilla tekee

  7. Ida Leväkoski

   Oon nii onnellinen et sun video tuli mun ytn etusivulle😄 aivan upeeta contenttia! Hyvää joulua

  8. Sitruunax

   Mihin maailma on menossa? Kauheaa...

  9. Atte

   Mistä näitä pääsee katsomaan

  10. Broilermäään

   Kato kohta 11:12

  11. Broilermäään

   Sinä hakkeri jos katot tätä videoo nii haista paska. Mieti sun mainetta suomessa nyt. Vaikka kukaan ei tiedä sitä et kuka oot. Mutta mitä väliä onko yhtää omatuntoo?/You hacker if you ceiling this video so smell the shit. Think about your fame in Finland now. Even though no one knows it you who you are but what does it matter to your conscience? Ps. Älkää lukeko niitä tietoja!! En pyydä sitä vaan käsken jos luet niitä niin älä levitä sitä kaikille.

  12. Matte D

   1:46 "Enjoy" Hyi hitto tulee ällöttävät vibat tosta nauttikaa toteamuksesta. Hakkeri taitaa olla pahemman luokan sadisti kun edes käy mielessä että tosta pitäisi jotenkin nauttia.

  13. Subbari Sub

   666 kommenttia 😬

  14. Timo Tuomas

   Sisäministerille potkut persuksiin... Se voi auttaa..

  15. Elias Alonen

   Jos oltaisiin tuo 450k€ maksettu niin hakkeri olisi vaatinut tietysti lisää?

  16. ege plays

   Ei todellakaan pidä maksaa koska ken tietää vaikka hän ottaisi rahat itselleen ja toteasi vaan haista piip olettepa tyhmiä minä nyt ihan vain piip julkaisen nämä kaikkien nähtäville

  17. Valtteri

   Revenue on liikevaihto, ei voitto, Pauli. Tarkkuutta nyt!

  18. Matti Kiviharju

   Sotutunnuksella voi tehdä myös tyttömille vakvahaa hallaa jos tietää osoiteen, jne. Esim. katkaista tuet. Mutta en ole ihan varma onko tämä niin mahdollista ja miten.

  19. Juha195

   Pistäkööt hakkeri kaikki tietoni joka paikkaan, ei vaikuta päiväjärjestykseen,.....jos joku niistä saa iloa elämään.

  20. Mullisaukko

   1:46 onko aivan pakko nauttia :(

  21. MrPortteri

   Ei pidä maksaa lunnaita.Kuka takaa ettei lisäkiristyksiä tule vaikka maksettaski, en luottaisi ainakaan hakkerin lupauksiin

  22. Charming nowhere to hide

   Mitäköhän tänä vuonna ehtii vielä ehtii tapahtua?

  23. hen ko

   miks ei naapurin pirjokin) kumminkin menee ja tutkii mitä sieltä löytyy.

  24. Henrik137

   voi ei!!

  25. Oisah MaunaNeva

   Kaikki teidän tietonne on netissä ja helposti löydettävissä..

   1. Charming nowhere to hide

    asialla tekemäs tietokantaa. Käyttäjä pääsee siis kirjautumaan sisään tunnuksella "admin" tietämättä oikeaa salasanaa :)

  26. bodoti qwiu

   Pauli=Alffauros

   1. hen ko

    Hienot housut :)

  27. Nekke23

   ylilaudalta terveisiä

  28. Gun

   Terece

  29. Olli Hakala

   YKSI KUNTAVAALI TEEMANI 2021 ON EDES OMA VESI! (& ELÄMÄN VESI!) PUOLUEESTA TAI LISTASTA EI VIELÄ TIETOA...😎 PAULI VAHTERA VANTAALLA Nyt se alkaa. Vedellä rahastaminen m.facebook.com/story.php?story_fbid=4556342074440463&id=100001941450158

   1. bodoti qwiu

    Kyllä se niin on että se joka menee tietoisesti loukkaamaan toisen ihmisen yksityisyyttä millä tasolla tahansa, se kunniatta karman kera kuolee.

  30. Karenisgod_

   Kaikki uhrit lahjoittaa 10€ ja homma hoidettu

  31. WcuuGt

   Jos ois maksettu niin varmaa että kaikki tiedot nettiin ja heti kun rahat on häckerin tilillä! (EN KYLLÄ TIIÄ MITEN NE VERKOSSA OLEVAA VALUTTAA SIIRETÄÄN/SÄILYTETÄÄN!)

  32. Aaron Jaaskelainen

   Luin pikkukuvan kirjeen

  33. Reetta

   Suomi ei olekkaan enää onnellisin maa 😔

  34. нордический

   Olen uhri. Ei kiinnosta/huoleta paskaakaan🤣

  35. jonna

   jos tästä ei itsemurhaluvut nouse niin ei sitten mistään.. aivan käsittämättömän kamala asia..

  36. Toni

   Mistä tiedän olenko itse uhri??!!

   1. Gibbon

    Oletko käyttänyt vastaamoa? Et? Et ole uhri. Oletko käyttänyt vastaamoa? Kyllä? Olet uhri.

  37. Rehti Reipas

   Pikkasen särähti korvaan liikevoitto oliko sitten hakkerin tekemä virhe vai Paulin. Julkisten tulostietojen perusteella Vastaamo ei todellakaan ole tehnyt voittoa 20 M€. Vastaamo on tehnyt aiemmin puolimiljoonaa liikevoittoa ja viime kaudella teki puolenmiljoonan tappiot. Tuo 20M€ on liikevaihto, joka on todellakin eri asia kuin liikevoitto.

  38. Miniropotti

   Miksi ei netin kautta jäljitetä tätä hackeriä

   1. Gibbon

    Netti on nimenomaan ainoa keino jäljittämiseen

  39. Coovgamer

   SQL-injektio on yleinen tietoturva-aukko, jonka syynä on, että käyttäjän antama tieto yhdistetään sellaisenaan tietokantaan menevään SQL-kyselyyn. taas ollu väärät ihmiset asialla tekemäs tietokantaa. Käyttäjä pääsee siis kirjautumaan sisään tunnuksella "admin" tietämättä oikeaa salasanaa :)

   1. bot owner

    And kids thats why you use a good password

  40. Anatoli Tarantella

   Hienot housut :)

  41. asian tuntija

   Nyt uus huijataan huijareita, pistät johonkin että haluut maksaa noille lunnaat ja sun tiedot on pöllitty

  42. Im Mage

   Kaikille ketkä haluavat mennä lukemaan niitä tietoja niin en suosittele, koska jo niiden lukeminen voi olla rangaistavaa. Gg wp

  43. kuplavolkkari

   Kyllä se niin on että se joka menee tietoisesti loukkaamaan toisen ihmisen yksityisyyttä millä tasolla tahansa, se kunniatta karman kera kuolee.

  44. Need More Bass

   Tuskin löytyy sitä tyyppii korkeintaa saa henkilöisyyden tietoon ja huonmaanki että ee oo enää suomes kosk tyhmä suomeen jäis siin vaihees ku on saanu rahat tai jäämäs kii

  45. Vesa-Matti Loiri

   Pelivideoita ei ole. Ota vaatteesi pois.

  46. Mikko Viitapohja

   Ja jos jotain vuotaa nettiin tai hakkerille niin ei siinä enää auta rypistelyt ku paska on jo housussa, aivan turha mitään maksaa kun voi kiristää vaan lisää rahaa koska tulee pitämään aina nuo tiedostot itsellään. Totuus on se että nämä kaikki tiedot tulevat vuotamaan nettiin ennemmin tai myöhemmin ja ihmiset on liian uteliaita toisten elämistä ni varmasti ainakin 1/10 katsoo näitä jos tulee esille.

  47. Mikko Viitapohja

   Vastaamo lähettää 5€ etukupongit lähimpään S-kauppaan hyvitykseks henkisestä kärsimyksestä uhreille ja elämä jatkuu.

  48. 0123456789abc decghijklmn

   Vastaamon härski Google-kikka sai Husin puuttumaan tilanteeseen - Husin terapiasta kiinnostuneille tarjottiin Vastaamon verkkosivua Vastaamon härski Google-kikka sai Husin puuttumaan tilanteeseen - Husin terapiasta kiinnostuneille tarjottiin Vastaamon verkkosivua Tänään klo 20:00 Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (Hus) joutui puuttumaan Vastaamon toimintaan. Psykoterapiakeskus Vastaamo käytti Husin nimeä härskisti hyväkseen.Psykoterapiakeskus Vastaamo käytti Husin nimeä härskisti hyväkseen. Psykoterapiakeskus Vastaamo käytti Husin nimeä härskisti hyväkseen. ROOSA BRÖIJER Psykoterapiakeskus Vastaamo käytti vuonna 2017 poikkeuksellisia keinoja houkutellakseen nettiterapiasta tietoa etsiviä ihmisiä yrityksen verkkosivuille. Kun Husin tuottamasta nettiterapiasta kiinnostunut kirjoitti hakusanaksi ”HUS nettiterapia”, Google antoi ensimmäiseksi hakutulokseksi Vastaamon, jolla ei ollut mitään tekemistä terapiamuodon kanssa. Iltalehden tietojen mukaan Hus sai tietää Vastaamon kikkailusta ja sairaanhoitopiiri pyysi Vastaamoa lopettamaan kuluttajien harhaanjohtamisen. Husin it-psykiatrian ja psykososiaalisten hoitojen linjajohtaja Jan-Henry Stenberg vahvistaa Iltalehdelle, että Hus puuttui Vastaamon toimintaan, mutta ei halua kommentoida asiaa sen tarkemmin. Vastaamo viittasi termillä ”nettiterapia” videon välityksellä tehtävään terapiaan, mikä on eri asia kuin terapeutin johdolla tehtävä tietokoneavusteinen nettiterapia, jota tuottaa Suomessa vain Hus. - Se on tehokas hoito-ohjelma vaikkapa paniikkihäiriön tai unettomuuden hoitoon, Stenberg sanoo Iltalehdelle. ”Kokeile kolmea yhden hinnalla” Harhaanjohtava Google-markkinointi ei ole ainoa asia, mikä on kiinnittänyt alalla työskentelevien huomion. Vastaamo on markkinoinut palveluitaan myös ”kokeile kolmea terapeuttia yhden hinnalla” -mainoslauseella, mikä on alalle epätyypillistä. Sitä pidettiin mauttomana. - Se oli ihan ala-arvoista. Ihmiset olivat Vastaamossa järkyttyneitä, sanoo eräs Iltalehden haastattelema psykoterapeutti, joka on työskennellyt Vastaamossa. Hän haluaa pysytellä nimettömänä asian arkaluontoisuuden vuoksi. Vastaamo on tarjonnut myös diiliä, jonka mukaan ensimmäinen psykoterapiakäynti maksaa 25 euroa. Normaalisti 45 minuutin psykoterapiakäynti maksaa 85-95 euroa. - Vastaamo on mennyt raha edellä. Sen maine on alalla todella huono, Iltalehden haastattelema psykoterapeutti sanoo.

  49. cyclopamine

   Jos maksaa lunnaat niin mikäänhän ei muutu. Tiedot on edelleen hakkerilla ja en luottaisi rikollisen moraaliin lopettaa saatuaan rahaa

  50. Fortnite Jonne

   Iha hyvin sen kirjeen näki lukea tosta pikkukuvasta

  51. Aaro Kauranen

   En ainakaan ite kestäisi jos mun tiedot olis levitetty. Ihan hirvee tää koko juttu. Toivottavasti tosiaan uhrit saa jotain korvauksia tästä ja ei enää enempää näitä julkaista ja ei ihmiset mene niitä julkaistuja lukemaan 🙄

  52. kati honkaniemi

   Mikä on sivu mä en oo törmmänyt semmoiseen

  53. BisseOnJees

   Ihmiset ovat luonnostaan uteliaita, joten ymmärrettävää että tekisi mieli varmaan mennä vähän kurkkimaan mitä kaikkea sieltä voisi löytyä. Mutta ajatelkaa asiaa tällä tavalla, että varmasti ette itsekään haluaisi että teidän tietoja käytäisi uteliaisuutta lukemaan, jos itse olisitte tällaisessa tilanteessa. Älkää tehkö muille mitä ette haluaisi itsellennekään tehtävän, kunnioittakaa uhreja ja heidän yksityisiä arkaluonteisia tietoja. Rauhaa ja rakkautta

  54. Markku Filipoff

   500 000 euron palkkio niin tyypit kiinni parissa päivässä ja töpselit revitty seinistä, siis mikäli Vastaamo haluaa kantaa vastuunsa.

  55. Annmaria

   Kun kuulin tästä niin näin lähihoitajana revin hiuksia päästä... pitää olla rahan ahne ihminen jolla ei ole mitään moraaleja jäljellä kun pitää yrittää tuhota ihmisten elämä. Varsinkin kun nämä ihmiset on kärsineet varmasti jo valtavasti (psykoterapiaan ei nyt ihan kuka tahansa mene) Ja surullisinta on että moni uhri voi olla lapsi/nuori niin mietin vain jos nyt kasapäin nuoria yrittää selvittää onko joku kavereista ollut ja jos on niin alkaako tästä joku uusi kiusaamisrinki. Olkaa te ihmiset viisaampia ja älkää menkö etsimään noita tietoja! Miettikäää jos olisi osubut omalle kohdalle. Mietii jos oman lapsesi tiedot olisi vuotanut jne. Ei anneta paskakasan voittaa

  56. Ary Azy

   Olen Tamperelainen 14 vuotias lapsi.

  57. Yuki Haakana

   eipä niitä kiinnosta kun yksityiset terapeutit vaan "vuokraa" omaa huonetta ja saa tätä prosenttisummaa vastaan käyttää heidän järjestelmää jolla ei sitten ole välttämättä mitään kunnollista tietosuojaa...

  58. Mirjami R.

   En ymmärrä miksi sinä menit katsomaan niitä potilaskertomuksia? En voi hyväksyä sinunkaan toimintaa.

   1. Max buust

    En minäkään voi käsittää tuota hylkiötä.. Hyi

  59. Aku Sebastian

   2009 syntynyt Markus ”11Vuotias” otti vähän mallia Valkohattu hakkeri jonista. Ja halus saada *Arkaluontoiset sisällöt itselleen ettei hänelle vittuilla*

  60. RCmies

   En usko että hakkeri välittäisi pätkääkään noista uhreista. Vaikka rahat olisi maksettu, en ihmettelisi jos tiedot olisi silti julkaistu. Mielestäni tällaisen ihmisen kanssa on turha lähteä neuvottelemaan. Ja mitä tulee vastaamoon, olen varma että arkaluontoisen tiedon käsittelyssä on tietynlaiset lait joita he ovat rikkoneet. Yhtälailla yksittäisellä terapeutilla on vastuu olla pitämättä muistiinpanojaan rikollisten nenän alla. Toivottavasti kaikki uhrit saavat oikeutta ja Vastaamon virheistä vastuussa olevat henkilöt sekä muut yritykset oppivat tästä jotain.

  61. Eemil Meriranta

   Vastaa sä läski kysymykseen miksi olet läski?

   1. Puuha Pate

    Kato omaa mahaas

  62. Jaakko

   ON todella hyvä kanava. Tilasin tänään.

  63. Lanzee

   Hieno viesti pikkukuvassa

  64. FCK-L1vinG

   Sairasta, eiköhän tuon kaverin ip-osoite olisi mahdollista esim linkin avulla selvittää?

  65. Onska

   Hieno toi teksti tos thumbnailin kirjees

  66. ferodose

   root:root

  67. Tiitto

   Tämä taitaa olla yksi niistä tarpeeksi laajoista tietovuodoista jonka puitteissa Poliisi ei luultavasti tule tekemään yhtään mitään, vaan ajetaan jälleen jokin uusi lakialoite eduskuntaan joka heikentää normaalikansalaisen yksityistyyttä roimasti - vedoten tähän keissiin ja siihen kuinka; Poliisi sanoo:"Mitään ei ollut tehtävissä hakkerin kiinnisaamiseksi." Näin unohdetaan varsinainen syyllinen, eli taho jolta vuoto tapahtui, kuinka helposti tiedot oli saatavilla. EU tulee varmasti antamaan GDPR:n voimin miljoonien sakot yritykselle, josta taas ei kostu yksikään asianomainen. Karu totuus on se, että tietoturva on meidän jokaisen vastuulla eikä mikään taho pysty tätä yksinään parantamaan. Ei Poliisi, Kansanedustajat tai EU. Yrityksillä vastuu on huomattavasti suurempi, mikäli käsitellään henkilötietoja. Nyrkkisääntönä tälle on vain karu fakta. Mikäli laitteeseen jossa sähkökulkee tallennetaan ihan mitä vain tietoja on sillä riski päätyä vääriin käsiin - ja jos laite on kytkettynä verkkoon, on todennäköisyys ekspotentiaalisesti suurempi. Niin paljon tapahtuu hakkerointeja suunnasta ja toisesta, eikä sitä kissahiiri leikkiä ole kertaakaan hiiri voittanut. Kyse on vain siitä, haluaako hakkeri hakkeroida yrityksen X, vai tehdä jotain muuta.

  68. Hannu Kanerva

   Ilmeisesti se hakkeri olisi myöhemmin kiristänyt lisää eli ei olisi kannattanut maksaa.

  69. Ketsi

   Jee! Pääsee stalkkaamaan mitä se exä musta jutusteli

  70. Nölmölssi

   10:46 Pauli pyytää kaappaamaan hänen instagram-tilinsä.

  71. Brother

   Pauli on se häkkeri

   1. Max buust

    Ilmoitin kelalle

  72. Attack444 444

   Tällaisesta rikoksesta kyllä saisi istua loppuiän linnassa. Toivottavasti rikollisella menee hommat perseelleen.

  73. Tony Tuomisto

   Mietityttää vain että mikäköhän onn tämä Tampereen kaupungin ostama palvelu josta nää potilastiedot nyt vuotaa??? Olisi myös pari muuta esimerkkiä tämpereen hyvinvointipalveluista ja kuinka kustaan nurkasta toiseen, ihmiset on vain numeroita, vastaa on tulisi maksaa lunnaat mut moniko terveysalan toiminta on Oy pohjaista? Melko monen

   1. Tony Tuomisto

    Enkä sillä kysy mikä on tämä Tampereen kaupungin ostama palvelu, vaan siim tpobpssa että joku asiaan vaikuttava ihminen saattaisi vähän miettiä... Miten meinaa korruptio peittää tämänkin piittaamattomuuden,

  74. Tony Tuomisto

   Suomen hyvä veli verkosto tän jotenkin kuittaa ja nimenomaan missä on yrityksen tietoturva...

  75. Tony Tuomisto

   Hyvä Pauli 👍

  76. Kosonen

   2015 tuli käytyä vastaamon terapoitavana joitain kertoja. Huh kun oli kallista puuhaa, jäi siihen muutamaan kertaan... Onneks. Noh saa nähä mitä tapahtuu. Jännitystä elämään tässä jo kaipaskin. Vituttaahan se kun on luottotiedot menny, mut just nyt ei vituta onneks.

  77. PowerDrill

   Eipä tuo laudan linkki ole enää hetkeen toiminutkaan.

  78. Kimmo Kujala

   Sairaan ihmisen sairas teko. Ketään normaalia ei kiinnosta täysin tuntemattomien ihmisten potilastiedot, joten kukaan normaali ei käy lukemassa näitä kyseisiä vuodettuja tietoja.

   1. Kimmo Kujala

    @Minerva Niin. Juuri se tekee tuosta rikoksesta vielä sairaamman. En voi ymmärtää ihmisiä, jotka tuollaisia tekoja tekevät. Kieroutunut ja rikollinen mieli.

   2. Minerva

    Terapiatiedot ei kiinnosta mutta esimerkiksi hetun saaminen kiinnostaa, koska sillä voi tehdä niin paljon pahaa toiselle ja saada rahaa.

  79. Jürgen Weißmüller

   Mikään ei estä hakkeria pyytämästä luunnaita toistamiseen tai levittämästä arkaluontoisen datan eteenpäin. Tiedämmekö edes, että onko tämä rikollinen edes alkuperäinen hakkeri vai onko hän saanut tai ostanut potilaskertomukset muualta? Ei kannata missään nimessä maksaa, koska ei ole mitään takeita siitä, että potilaskertomukset eivät leviäisi pitkin Internettiä lunnaiden maksamisen jälkeen.

  80. Linda

   LIKE! KIITOS!)

  81. Véurr

   Älkää etsikö, lukeko tai varsinkaan jakako näitä tietoja, se tai ne jotka tämän tietomurron ja kiristysaallon tekivät ovat alinta saastaa mitä on. Myös Vastaamo täytyy saada vastuuseen, raha-ahneita paskiaisia.

  82. höpö nasu

   tätä siitä saa kun kaikki tiedot ovat digi rekisterissä ja se on ongleman ydin

   1. Gibbon

    Silloin kaikki alkoi olemaan mun aikana digiä kouluissa, pidin sitä jo silloin kalliina ja turhana.

  83. shawtie

   entä jos tämä on joku 6lk mega mind tämä häkkeri joka just pilas koko elämänsä? en kyllä tähän ihan usko mutta kuitenkin. tosi ikävä varmasti ihmiselle, jolla on jo valmiiks mielessä ongelmia. itelle olis hirveä tilanne nimittäin paniikkikohtauksista ja ahdistuksesta kärsin.

  84. Aleksi Tykkä

   Oletko pauli siis syyllistynyt rikokseen jos olet katsonut näitä levitettyjä tietoja jotka siis ovat salaisia eivätkä julkisia vaikka ne on nettiin levitettykin🤔🤔🤔

   1. Max buust

    On tietenkin.

  85. Finlandia

   Psykoterapissa ei kyl hoideta fyysisiä sairauksia mutta muute hyvä

  86. Marko Hinkkanen

   Enemmän tiatoa tässä on Tor verkossa

  87. Alhomar1

   En löytäny mistää niitä tietoja, taitaa olla höpöhöpö hommia

   1. Alhomar1

    @Vladimir joo eiköhä ne hoida poliisit homman niiku pitää, sen takiaha ne työtään tekee🙃

   2. Vladimir

    Nettivinkattu

   3. Vladimir

    Mahtavaa, myönsit juuri itse osallistuneesi rikokseen. Poliisi on ilmoittanut että tietojen lukeminen on rikos. Netti vinkkaan sut nettipoliisille.

  88. Tinopinoh

   Ei nyt ainakaan kannattaa ruveta maksamaan mitään lunnaita ja tukemaan tämmöstä toimintaa.

  89. Nerdless

   oks sul g502?

  90. LetsPlayFan81

   Tässä on tietoyhteiskunnan kääntöpuoli. Kun kaikki tiedot ovat sähköisenä, niin niiden kopiointi ja levittäminen on äärimmäisen helppoa ja nopeaa.

  91. Ville Venetjoki

   Näissä tilanteissa Oma Luottokielto voi kannattaa: Holtiton lainakäyttäytyminen Identiteettivarkauden vaara financer.com/fi/oma-talous/luottokielto/

  92. Kimmo Rintamäki

   Häirihtöö tuo hakkeri t:kielipoliisi Hakkeri tekköö haasteiden takia. Kräkkeri yrittää saada taloudellista hyötyä murroistaan.

   1. Gibbon

    Sanakirjat ovat vanhanaikaisia.

  93. Agentti09

   Vuodettuja saattaa olla yli 100 000 ja tekijää tuskin kiinni saadaan koskaa

  94. costelli

   Kuin idiootti ihmisen tarvii olla että käyttää default arvoja noin tärkeässä paikassa?? Pitäs antaa potkut heti ja isot sakot

  95. Kapteeni Torpeedo

   Paulin seuraava video: Huijataan hakkeria. Pauli varmasti laittaa hakkerin kuin hakkerin solmuun

  96. Jari Kinnunen

   Jos joku hyödyntää näitä tietoja ja loukkaa toista ihmistä, on vastuussa teosta.

  97. C Am F G

   Missä voi käydä lukemassa niitä tietoja? Onko vielä jollain sivulla esim. tor verkossa?

  98. Timppa8000

   Mestarimme Paulin Pelivideot rokkaa Banjo & Kazooie t-paitaa 5/5 👍🏻

  99. Matti Saarinen

   Mutta... kuinka paljon meillä onkaan mielenvikasia kun noin paljon jo tietoja saatu,mietikääpä sitä! Ja tämä tapaus on vasta alkua lisää tulee sanokaa mun sanoneen vaikka ei sais tulla.

  100. Mopopoxi

   Plot twist: se oli Pauli itse kaiken aikaa ja hakee näkyvyyttä tällä videolla ":D"